Els focs de la memòria

 Els focs de la memòria

És una història una mica rara, ja que tracta d'una guerra de fa setanta-un anys on van desaparèixer 13 cadàvers, però quan els van desenterrar, es van adonar que en faltava un, Damián Peñalver.

Des del moment hem llegit 37 ​​capítols i 110 pàgines d'aquest llibre.

El començament d'aquesta història transcorre l'any 1936, a Sant Agustin del valle, quan van fer una investigació per treure els 13 cadàvers, i en aquell moment van veure que faltava 1, Damián la família del qual eren Narcisa PeñalverGerman Fuentes i Eduard Calvo, els cuals no descansarien fins saber quina és la veritat d'aquesta desaparició i si hi ha probabilitats que segueixi viu.

Si jo fos el German la veritat que només llegir això seria un xoc per a mi, ja que és una forta notícia que et diguin que el teu avi el qual va morir juntament amb 13 homes al mateix lloc no esta, faria el possible per trobar-lo o saber on està exactament. Al cap de les hores segurament seguiria força igual, ja que no és una cosa que el puguis manejar ràpidament.

Jo no actuaria de la mateixa manera que en German, ja que quan es tracta de la meva família faig el possible per ella, el que va fer en German va ser d'una persona que no li importa ningú només viu per ell mateix.


Comentaris